Estrada

OGLASILA SE MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ POVODOM HAPŠENJA: “Hvala Bogu, Teodora je dobro!” A evo gdje se trenutno nalazi pjevačica i ŠTA SE DEŠAVA SA NJOM!

Teodora Džehverović doživjela je neprijatnost kada je tokom boravka u Egiptu zbog snimanja spota, bila privedena od strane tamošnje policije. Njena majka, Gordana Džehverović oglasila se zbog ovog incidenta.

Teodora Džehverović - Instagram

Goca koja je uz svoju nasljednicu u teškim momentima, a otkrila je kako se pjevačica osjeća i gdje se nalazi nakon svega.

Vidjeli smo se, stigli su u podne u Beograd, hvala Bogu sve je dobro, ali ona će to najbolje da vam kaže kada se naspava. Otišla je kući da legne i spava, malo da se naspava. Stigli su živi i zdravi, dobro se završilo i to je najbitnije“, rekla je Džehverovićeva.

Podsjetimo, prema pisanju medija, Teodora je uhapšena kada je željela da se snimi na lokaciji za koju je potrebna dozvola za to, a koja je udaljena od hotela u kom je bila smještena. Snimanje je prekinula policija, koja je ekipu odmah odvela u stanicu, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh