Estrada

“Para mi je izašla na uši, ali šta očekivati od glupe i kvarne osobe?” Kija Kockar je i dalje zgrožena izjavom Lune Đogani, pa otkrila šta joj je priznao Sloba!

Pobjednica prve sezone rijalitija i pjevačica Kristina Kija Kockar proslavila je Novu godinu i Božić u krugu porodice i prijatelja, a odsustvo njenog bivšeg supuga pjevača Slobodana Radanovića tokom praznika u srbijanskoj pjevačici probudio je osjećaj praznine.

Kristina Kija Kockar - Screenshot/YouTube

Nedostajao mi je na neki način, pogotovo kad sam bila na liturgiji, bila sam u crkvi i osjećala sam se nekako prazno… Ali, imam svoje prijatelje i porodicu da popune tu prazninu“, rekla je Kristina.

Kristina je nedavno uputila javni komentar Luni Đogani koja je učesnicima u “Zadruzi 2” rekla da je Kockarevoj i Radanoviću “oprostila sve što su joj učinili“. Kija se, bijesna zbog ovih Luninih riječi prvo oglasila žestokom porukom na Instagramu, u kojoj je svom bivšem mužu poručila sljedeće: “J..ao te dan kad si tovario onu štroku u kokošinjcu!

Kija sada objašnjava zbog čega je bijes zbog Luninih riječi i dalje nije prošao, ali i šta joj je Sloba rekao nakon poruke koju je objavila.

Nekada se pokajem kada ovo komentarišem, ali iza ovoga čvrsto stojim. Razumijem kada bi to bilo oprošteno Slobodanu, pa u redu. Para na uši mi izlazi kad se sjetim tih riječi… Ali, u tako nešto mene da uplete i da govori da meni oprašta… Blago rečeno sam imala visok pritisak kad sam to pročitala, tu noć. Krajnji bezobrazluk, ali šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe“, rekla je Kristina.

Radanović na Kijinu objavu nije imao javni komentar, ali je Kiji u privatnom razgovoru rekao šta misli o Luninom stavu da je “Kiji sve oprostila“, kao i o Kijinoj reakciji.

Čula sam se sa njim povodom toga, dijeli isto mišljenje što se tiče mene. Neka mene ne upliću, bolje im je“, kaže Kija, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh