Estrada

Tako se brani porodica: Duško Tošić u tri rečenice stao u kraj tračevima i lažnim naslovima!

I pored toga što su muzička zvijezda Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler Duško Tošić ubrzo po objavljivanju vijesti kako se razvode demantovali te navode, mediji u Srbiji su jedva dočekali bilo kakva nagađanja, pa se iz sata u sat pojavljuju razni naslovi, kao i izjave koje niko nikada nije dao.

Tosic-Karleusa-Alo.rs

Srpski mediji su nemilosrdni prema Jeleni i Dušku, a u sve je upleten bh. reprezentativac Ognjen Vranješ. On je nedavno osuo paljbu po Karleuši i Tošiću, a sada su ga upleli u aferu, navodeći kako je Duško oduzeo Jeleni telefon nakon što je pronašao poruke kolege u njenom telefonu. Sve to je plasirala novina koja godinama narušava imidž Jelene Karleuše, čiji je direktor Cecin kućni prijatelj, na što je JK više puta skretala elena još tada kada ju je Vranješ prozvao nije bila upućena ko je uopšte bh. fudbaler, pa za Ekskluzivu nije željela da komentariše njegovu “pljuvačinu”, a da su pisanja medija neistinita ispostavilo se i po tome da je odgovorila na našu novogodišnju čestitku, iako joj je tada prema pisanju medija u Srbiji bio oduzet telefon,prenosi Ekskluziva Sada se oglasio Duško koji je kratkim saopštenjem začepio usta zlim Nikome nisam uzeo telefon niti sam kome prijetio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe – napisao je Duško.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh