Estrada

Severina pokazala vitku figuru trčeći obalom Maldiva i veličajući slobodu

Nakon što je Novu godinu dočekala na Maldivima, Severina je odlučila ostati na sunčanim plažama i odmoriti od brojnih snimanja i nastupa. Na Maldivima je već 11 dana, a prema videu koji je nedavno podijelila na Instagramu, čini se da joj se ne žuri kući.

Severina - Screenshot/Instagram

Severina fanove već 11 dana “časti” fotografijama sa Maldiva, gdje uživa sa sinom i mužem. Njih troje su tamo dočekali Novu godinu, a čini se da se odmoru još uvijek ne bliži kraj, piše “Klix“.

“O lijepa, o draga, o slatka slobodo. Jeste li znali da mozete biti slobodni i u zatvoru? Preporučujem svima knjigu ‘Svjesnost’, Anthony De Mello”, napisala je Severina u opisu video zapisa gdje trči po plaži.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh