Estrada

Pjevačica povrijeđena u saobraćajnoj nesreći: Folkerka završila u jarku, auto potpuno uništen

Srbijanska folk pjevačica Sanja Maletić posljednjeg dana 2018. godine doživjela je saobraćajnu nesreću automobilom u blizini Kraljeva, i tom prilikom završila u jarku. Pjevačica je zadobila težu povredu noge.

Sanja Maletić - Telegraf.rs

Sanja se vraćala s nastupa koji je imala u Novom Pazaru. Ona je bila za volanom i na putu kod Kraljeva je izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela s puta.

Prema riječima dobro upućenog izvora njeg Passat je totalno uništen, a pjevačica je nakon ukazane ljekarske pomoći u bolnici, puštena na kućno liječenje. Ona je i dalje u šoku:

“Sve se brzo odigralo. Automobil mi je išao u susret i u tom trenutku nisam znala šta da radim. Da bih izbjegla direktan sudar, jedino rješenje je bilo da skrenem sa puta. Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa. Noga me i dalje mnogo boli, ali sam zahvalna Bogu da je sve prošlo bez većih posljedica”, izjavila je srbijanska pjevačica nakon saobraćajke, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh