Estrada

DARKO LAZIĆ POBJEGAO SA LIJEČENJA! Pjevač napustio banju na svoju ruku, doktor mu žestoko zaprijetio…

Srbijanski pjevač Darko Lazić, iako u lošem zdravstvenom stanju i onesposobljen za samostalno kretanje, napustio je Institut za rehabilitaciju ‘Selters’ kod Mladenovca kako bi proslavio Novu godinu u kafani.

Darko Lazić - Expresstabloid.ba

On je sa svojom djevojkom Marinom otišao u Aranđelovac, gdje je u lokalnoj kafani uz zvuke harmonike i gitare, ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu. Ne želeći da sakrije svoju lokaciju, fotografije i video-klipove iz kafane okačio je na svoj Instagram profil, čime je izazvao mnogobrojne komentare, ali i gnjev onih koji su ga u tome spriječavali.

– Nisam znao da je Darko napuštao ‘Selters’, sada sam od vas to saznao – rekao je za “Alo!” šokiran i neprijatno iznenađen Darkov doktor Miloš Poleksić, koji je bio najglasniji kada je riječ o zabrani napuštanja Instituta.

– Niko iz tima lekara koji brine o Darkovom stanju nije bio za to da on napušta ‘Selters’ za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i grip, pa tako rizikuje da se u kontaktu sa drugim ljudima razboli. Izvađena mu je slezina i njegov imuni sistem je narušen – kaže doktor i dodaje:

– Nisam radio dva dana, pa tako nisam ni znao za ovaj potez, ali pošto nisam bio u prilici da s njim razgovaram o razlozima za takvo ponašanje, uzdržat ću se od komentara – rekao je za dr Miloš Poleksić.

Podsjećanja radi, Darkov ljekar je ranije u razgovoru istakao da ukoliko se pjevač bude oglušio o njegove zabrane za napuštanje Instituta, te na svoju ruku radi stvari na svoju štetu, on će se povući i više neće voditi brigu o njemu. Samim tim, neće biti odgovoran za njegovo napredovanje, kao ni stagnaciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh