Showbiz

Enis Bešlagić održao predstavu u Zagrebu: Pojavili se Zlatko Dalić, Gibonni, Vanna…

Glumac Enis Bešlagić jučer je u Zagrebu održao svoju prvu samostalnu autorsku predstavu ”Da sam ja neko” u rasprodanoj dvorani ”Vatroslav Lisinski’

Glumac Enis Bešlagić jučer je u Zagrebu održao svoju prvu samostalnu autorsku predstavu ”Da sam ja neko” u rasprodanoj dvorani ”Vatroslav Lisinski”, na kojoj su se pojavila brojna poznata lica.

Nina Badrić, Vanna, Gibonni, Mladen Bodalec, Tarik i Lejla Filipović, Zlatko Dalić, AnicaKovač, Gordan Jandroković, Goran Navojec, Joško Lokas, Tončica Čeljuska, Dino i Viktorija Rađa, Dino Jelusić, Minea, Marko Grubnić, samo su neki od poznatih lica sa sinoćnje predstave.

Bešlagić je u predstavi ispričao svoj životni put, od odrastanja i onoga ko je želio biti, pa sve do onoga ko je i šta je danas. Kao i u svim drugim gradovima, i sinoć je dodijeljena posebna nagrada “Enisov najsmijeh”, koju je s predstave ovaj put ponio Zlatko Dalić, zbog, po Enisovim riječima, količine radosti koju je donio narodu, zbog svoje dobrote i pozitive, kao i profesionalnih uspjeha. Nagrada je djelo umjetnika Ivice Propadala te je dio humanitarne priče, piše Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh