Showbiz

OBJAVLJEN PRIVATNI MOMENAT MAJE I BILALA: Evo šta rade kad misle da nema kamera

Bivši učesnici Zadruge Maja Marinković i Bilal Brajlović se ne razdvajaju od kako su izašli iz šeste sezone rijalitija. Maja je osvojila šesto mjesto, dok je Bilal zauzeo visoko treće mjesto.

Starleta, se samo par danas nakon napuštanja Bijele kuće u Šimanovcima uputila sa ocem Takijem ka Sarajevu, odakle je Bilal Brajlović i njih dvoje riješili su da tada obnove svoju ljubav, koju su inače započeli još tokom “Zadruge 6”. i sada se ne razdvajaju.

Po svemu sudeći ljubav cvjeta između Maje i Bilala, a oni su sada pokazali kako zajedno uživaju u prirodi preko dana i obradovali svoje fanove.

Osim toga, isplivala je i slika na kojoj Maja sija od sreće, dok je Bilal grli i ljubi, a fanovi smatraju da je dugo nisu vidjeli da je ovako istinski sretna, zaljubljena i voljena.

Podsjetimo, Maja je nedavno objavila sliku sa nepoznatim mušakrcem u krevetu, a zatim se u medijima pojavila vijest da su ona i Bilal raskinuli. Međutim, ovaj par je to demantirao i otkrio da su to namjerno uradili da bi vidjeli ko ih stvarno podržava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh