Internet

Facebook gasi aplikaciju Moments

Facebook je odlučio kako će 25. februara ove godine ugasiti svoju aplikaciju Moments, a kao razlog za gašenje ističe se slab interes korisnika. Riječ je o aplikaciji pokrenutoj 2015. godine koja je korisnicima Facebooka omogućavala da sa svojim prijateljima podijele fotografije.

Facebook Moments - Bug.hr

Riječ je o potvrdi gašenja aplikacije koju je Facebook potvrdio portalu CNET, napomenuvši kako će nastaviti raditi na mogućnostima koje će korisnicima omogućiti da pohrane svoja sjećanja unutar Facebooka, ali bez aplikacije Moments, piše “Bug“.

Korisnici Momentsa moći će svoje fotografije pohranjene unutar te aplikacije preuzeti i nakon njenog gašenja i to putem dedicirane internet stranice sve do maja. Bit će omogućen upload fotografija u album u matičnoj Facebook aplikaciji ili preuzimanje fotografije na mobilni uređaj korisnika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh