Moda i ljepota

Mob wife frizura je najnoviji trend koji će vladati ovog proljeća

Mob wife frizura je trend koji tek uzima maha i osvaja frizerske salone. Frizura se odnosi na izgled supruge mafijaša i upravo je to ono što je čini posebno privlačnom

instagram

Gdje god da se okrenete, primjetit ćete mob wife estetiku. Ovaj stil podrazumijeva smjelost, razmetljivi sjaj, a nerijetko i leopard print. Iako estetika trendova nastavlja da se ubrzava i da se mijenja vrtoglavom brzinom, ovo je trend za koji se čini da će se zadržati ovog proljeća.

Kako izgleda mob wife frizura?

Najčešće je u pitanju bob koji je stilizovan zaobljenim slojevima. Ova frizura djeluje da kosa izgleda gusto i zdravo i svakako veoma elegantno i zavodljivo. Izmišljene mafijaške supruge su svakako inspiracija za ovu frizuru. Najčešće svi vide Michelle Pfeiffer kao glavni uzor iz filma Lice sa ožiljkom, ali tu su naravno i glumice iz serije Soprano ili stilovi inspirisani filmom Kum.

View this post on Instagram

A post shared by Salomé Mory (@salome.mory)

U svakom slučaju, važno je znati da je za ovaj stil najpotrebnije samopouzdanje i glamur sa kojim ćete zračiti gdje god da pođete. Ove frizure će vas svakako izdvojiti i učiniti da izgledate besprijekorno, piše ljepotaizdravlje.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh