Moda i ljepota

ŽENE U ITALIJI POLUDJELE ZA OVIM SAKOIMA: Odlični za sportske i elegantne kombinacije, morate imati bar jedan

Moda za jesen i zimu 2023. i 2024. godinu diktira sivu boju u najrazličitijim kombinacijama.

Vikend posvećen modnim kućama Prada i Miu Miu u Milanu, u februaru ove godine, kao da je “začarao” manekenke i modne urednice koje su dolazile u sivom od glave do pete. Ove jeseni se taj trend nezadrživo širi.

Sad već toliko popularni imidž “tihog luksuza” vratio je neutralne tonove na modni pijadestal. Bela, crna i – nepobediva – siva – boje su s kojima nećete pogrešiti.

Jedan od najkorisnijih odevnih komada je sivi sako koji ove godine možete kombinovati sa pantalonama iste boje, ali i sa farmerkama i modernim suknjama mini i maksi dužine.

Sivi štof nosi se i uz teksas i uz šljokice, a od prilike za koju se pripremate odaberite jednu od ove dve kombinacije.

Odlični akcenti će biti bela, crvena ili žuta, a do skoro nezamisliva kombinacija – sive i braon – pravi je primer “tihog luksuza” za kraj 2023. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh