Moda i ljepota

Najpoželjnija boja kosa ovog proljeća: Pristaje svakoj ženi i naglašava ljepotu

Od svih trendova s kosom koje možete isprobati, boja je sigurno najzabavnija za eksperimentiranje.

Žena - Instagram

Postoji mnogo opcija koje možete odabrati ako želite promjenu, ali uvijek jedna boja kose postane najtraženija u sezoni, a stručnjaci iz jednog salona otkrili su da je to ove sezone boja pod nazivom Buttery blond.

Buttery blond je topla plava boja kose prirodnog izgleda. Svjetliju bazu obogaćujemo mješavinom toplih i hladnih plavih pramenova što rezultira bujnom kosom koja je puna pokreta.

Upravo ova nijansa je posebno popularna jer daje kosi zdrav, osunčan izgled, što naglašava prirodnu ljepotu žene te pristaje uz sve tonove kože’, kazali su.

Iako je ovu nijansu kose lakše dobiti ako ste već plavuša, stručnjaci tvrde da i tradicionalno tamnokosim ženama, posvjetljivanjem pramenova u toplim putrastim tonovima, omogućuje se puteni, plavokosi izgled, piše Story.hr.

Ako priželjkujete promjenu ovog proljeća te ste spremni za malo eksperimentiranja, isprobajte hit boju Buttery blond. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh