Moda i ljepota

STAVILA JE SMJESU OD KAFE NA KOSU I NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI: Svi će to da rade kao ludi

Krajnji rezultat je prema riječima žena koje su probale regenerisana kosa.

Talog od kafe - Azramag.ba

Na forumu gdje se dijele određena iskustva i recenzije smo pronašli recept za farbanje kose uz pomoć kafe. Ovaj način farbanja kose je savršeno prirodan i svakako je bezopasan, ne postoji rizik, jer je kosa svakako dobra za kosu i kožu.

Krajnji rezultat je prema riječima žena koje su probale regenerisana kosa.

Evo kako se priprema ova smjesa.

Potrebno je da napravite jaku crnu kafu. Ostavite da se malo ohladi. Pripremite mješavinu s 2 kašičice kafe, 2 šoljice regeneratora za kosu i dodajte 1 šoljicu skuhane i ohlađene pripremljene kafe.

Sve dobro izmiješate i sjedinite, a onda ostavite da smjesa stoji oko sat vremena. Upravo ova farba – smjesa će savršeno da oboji vašu kosu u boju čokolade. Kosu neće oštetiti nikako, niti će utiecati na kvalitet kose.

Prirodno i veoma kvalitetno rešenje za mrtvu i ispucalu kosu. Pripremite, uvjerite se i podijelite farbu sa prijateljicama, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh