Moda i ljepota

UZ OVAJ TRIK IMAT ĆETE OBRIJANE NOGE ZA 30 SEKUNDI

Mnoge žene briju noge, posebno zimi, a taj proces im je jedan od najomraženijih rutina za održavanje ljepote.

Brijanje nogu - blogspot

Spor je, jako dosadan i često nedovoljno efikasan, a sve to jer cijelog života ovo radimo na pogrešan način. Naime, jedna tiktokerka, Loren Henderson, otkrila je kako većina žena prilikom brijanja griješi, ali je pokazala i koji je najbolji način da tu grešku ispravimo.

Objasnila je da je ključ brzog i uspješnog izbrijavanja nogu u tome da brijač ne sklanjate sa nogu kada jednom pređete određeni dio, već da konstantno prelazite gore-dole i u jednom potezu izbrijavate veću površinu.

Vidjela sam ovaj trik i to mi je zauvijek promijenilo navike. Ako brijete noge, slušajte. Sve radimo pogrešno- rekla je Loren na početku, a onda svojim pratiocima otkrila i demonstrirala kako se pravilno briju noge za manje od pola minuta:
Brijte se, ali ne podižite brijač. Bukvalno mi je trebalo pet sekundi po nozi da se obrijem jutros. Najbrže ikada u životu, a i možeš da pređeš i preko koljena i nećeš se posjeći. prneosi “Hayat“.

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t? thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound – Lauren Henderson


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh