Moda i ljepota

Ruke otkrivaju koliko žena brine o sebi – Mali detalji koji će definitivno privući pažnju muškarca

Iako nam se ne čini tako, muškarci primjećuju mnogo više detalja nego što mislimo.

Ruke - Ljepota.ba

Naše ruke, odjeća, nakit sve je to ono na šta muškarci obraćaju mnogo pažnje. U ovom članku ćemo vam otkriti kako muškarci gledaju na neke detalje na ženama i koliko su im oni prilačni. 1. Ruke; Ruke otkrivaju koliko žena brine o sebi. Njegovana koža, uredni nokti i suptilan nakit su ono na šta muškarci obraćaju mnogo pažnje. Ruke su gotovo prva stvar na koju muškarac obraća pažnju. Za njih je to jasan pokazatelj koliko žena brine o sebi. 2. Odjeća; Kada vas muškarac pozove van, posebnu pažnju obratite na svoju garderobu.

Uvijek se raspitajte gdje vas vodi kako ne biste u večernjoj haljini došli na piknik. U određenim situacijama jednostavna kombinacija mogu biti pun pogodak. 3. Nakit; Uvijek i u svemu morate imati mjeru, posebno kada su u pitanju nakit i modni dodaci.

Ako nosite previše nakita na sebi možete izgledati smiješno u očima muškarca, a možete ga čak i uplašiti. Pokušajte biti umjereni i pažljivo birajte nakit kako bi se uklopio u vaš cjelokupni stil. 4. Vaša figura;

Uske stvari mogu nositi i punije dame, ali uska odjeća bi uvijek trebala biti izrađena od kvalitetnog i debelog materijala. Uske hlače, suknja i mnoge druge uske stvari privlače pažnju muškaraca, posebno ako ističu vašu figuru.

Ono na šta još morate obratiti pažnju je da vam se donje rublje ne ocrtava na garderobu i da tkanina nije tanka. 5. Prorezi na suknji i dubok dekolte; Dugi izrez na suknji ili V izrez na svilenoj bluzi može izgledati veoma atraktivno, ali pod uslovom da su svi drugi dijelovi tijela pokriveni. U protivnom ćete izgledati vulgarno i privlačićete neželjene poglede.

Zaigrani izrezi na suknji i bluzi privlače pažnju suprotnog pola te izazivaju znatiželju i zanimanje. 6. Otkrivena ramena; Gola ramena muškarcima mogu biti jako privlačna na prvi pogled. Ona takođe daju ženi poseban šarm, ženstvenost, lakoću i romantiku,piše Infpult

Bluze, haljine na jedno rame postaće detalji koji će vam pomoći da privučete pažnju muškarca. 7. Otkrivena leđa; Jednako kao i otkrivena ramena, i gola leđa će privući pažnju suprotnog pola. Na primjer, duga haljina do poda sa otvorenim leđima će izgledati elegantno, ženstveno i privlačno u očima muškarca.

8. Cipele sa petom; Muškarci vole vidjeti žene u cipelama na visoku petu. Visoke potpetice će vam dodati visinu i učiniće vašu figuru izduženijom i privlačnijom.Ne morate ići iz krajnosti u krajnost i nositi štikle od 12cm. Odaberite cipele sa petom u kojoj će vam biti udobno hodati i koje neće poželjeti skinuti čim ih obujete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh