Moda i ljepota

MM6 Maison Margiela predstavlja must-have komade sezone

​MM6 Maison Margiela brend predstavio je jedinstvenu verziju svakodnevnih klasičnih cipela sa visokim potpeticama i čizmica sličnog stila.

Maison Margiela - MM6 Maison Margiela

Dolazeći sa jedinstvenim eksterijerom kreiranim u stilu mjehuričaste folije, najnoviji dizajn slavnog modnog brenda ponuđen je u Black i Transparent varijantama, nudeći savršenu završnicu minimalističkom odjevnom ansamblu.

Cipele sa potpeticama dobile su stil folije preko čitave svoje površine, sa logoom brenda koji je utisnut na đonu. Pored toga, obe boje imaju raširene gumene stiletto potpetice koje mjere 3.5 inča. Čizmice su napravljene od kože, a dobile su gornjište istog stila, sa rajsferšlusom sa zadnje strane i tonalnim detaljima.

MM6 Maison Margiela Bubble Wrap modeli prodaju se po cijeni od 535 dolara za cipele, odnosno 690 dolara za čizmice, a obe siluete se mogu kupiti već sada, prenose “Nezavisne“.

Cipele – MM6 Maison Margiela


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh