Moda i ljepota

PRVA DAMA SAD OTKRILA TAJNU SVOG IZGLEDA: ČETIRI PRAVILA KOJA NIKADA NIJE PREKRŠILA

Američka prva dam Melania Trump već godinama unazad važi za jednu od najlepših žena svijeta, te bez obzira da se nalazi na pragu šeste decenije života, svojom elegancijom i stavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako bi održala zavidnu liniju Melanija svakodnevno vodi računa o svojoj ishrani unoseći u svoj organizam velike količine tečnosti i zdravih namirnica.

Melania Trump - Facebook

Ipak, tajnu svoje savršene linije, prva dana SAD krije u ova četiri neizostavna pravila.

Dan započinje istim namirnicama

Supruga Donalda Trumpa nikada ne propušta zdrav doručak. Svakoga jutra pije smuti i ovsenu kašu koja ima visok sadržaj vlakana.

Sedam voćki na dan

Melania je otkrila da svakodnevno pojede 7 različitih vrsta voća, te da nikada ne propušta sezonsko voće.

Jede svu hranu ali u srazmjernim količinama

-Nemam uobičajen slatkiš koji uvIJek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom tijelu- izjavila je Melania jednom prilikom.

Unosi dosta tečnosti

Melanija nikada ne jede masnu ili kaloričnu hranu. Nakon porođaja, izgubila je nekoliko kilograma i od tada praktikuje unos velikih količina vode kako bi održala svoju kilažu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh