Moda i ljepota

IMA 71 GODINU, A LICE I TIJELO ŽENE OD 40: HILJADE DAMA POČELO DA KOPIRA NJENU TAJNU!

Da li ste nekada čuli za Normu Kamali?

Poznata je američka modna dizajnerica, ali je i te kako slavna širom svijeta po još jednoj stvari – njenoj mladolikosti koja zaustavlja dah. Naime, Norma ima 71. godinu, a njeno lice i tijelo izgledaju bar 30 godina mlađe!

“Ne trudim se da sakrijem godine, valjda se zato i ne vide”, kroz osmijeh je rekla Norma i istakla da se nikada nije podvrgla plastičnoj operaciji.

Naprotiv, njena tajna mladolike i zategnute kože u osmoj deceniji je potpuno prirodna – zeleni čaj i maslinovo ulje, tvrdi Norma. Ono što je takođe uticalo da joj koža i danas bude blistava, meka i besprijekorna, jeste i to što se nikada nije mnogo šminkala, prenosi Zenskica

Jedino što na njenom licu nije prirodno jesu maskara i olovka za oči koje koristi svakodnevno i upravo u tome i jeste njena tajna nevjerovatne mladolikosti. Pored toga što veoma vodi računa o koži, Norma redovno vježba i zdravo se hrani, ali i inspiriše mnogo mlađe žene da počnu da vode računa o svom izgledu i zdravlju što je prije moguće.

Pogledajte kako Norma izgleda u 71. godini:

View this post on Instagram

@yesjonwes thx Jon just saw this pic from Chicago.

A post shared by Norma Kamali (@normakamali) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh