Hrana i piće

Kada solite pržene krumpiriće – prije ili nakon prženja?

Hrvatski gastro influencer, kuhar i poznati vegan, na svom se TikToku osvrnuo na to kada bi se trebali začinjavati prženi krumpirići.

“Prženi krumpirići – nešto što veseli većinu, nećemo se lagati. No, dvije stavke su nam najbitnije – hrskavost i začinjenost. O hrskavosti u drugom videu, a začini su ti koji čine razliku. Koji začin staviti – tvoj izbor; a trenutak začinjavanja – odmah nakon prženja. Želiš otapanje začina duž cijelog krumpira”, napisao je ispod videa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh