Bebe i djeca

“Rodila sam DVOJE DECE U MENOPAUZI i to je najbolja stvar koja mi se dogodila”

Kada žena uđe u menopauzu, tada njeno telo zvanično završava sa reproduktivnim periodom, i nakon toga ne postoji mogućnost da prirodno zatrudni.

Međutim, žena može da zatrudni tokom perimenopauze, odnosno tokom perioda koji prethodi menopauzi.Iako se trudnoća u ovim godinama teško iznosi i nije čest slučaj, jedna žena (53) je dokazala da su čuda ipak moguća.

Žena, koja sebe naziva “Em” je na društvenim mrežama otkrila da je ćerkicu rodila sa 49, a drugu sa 50 godina.”Čuda se dešavaju. Rađanje tokom menopauze je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila”, napisala je ona u jednom video na kom drži svoju ćerkicu.

Ona je svojim iskustvom vratila veru i nadu mnogim ženama, te i dalje često objavljuje videe u kojima govori o svojim trudnoćama.

“Osećam se tako blagosloveno. I umorno, ali presrećno”, rekla je kroz osmeh.

Prema njenim rečima, uživa u svakom trenutku majčinstva i trudi se da sa svojim ćerkicama što više može,piše Žena

Njeni pratioci na društvenim mrežama hvale je zbog otvorenosti s kojom govori o svom iskustvu, a mnoge mame koje su u sličnoj situaciji su pisale i svoja iskustva.”Imam 52 i ne mogu da zamislim da opet prolazim kroz to, ali uživam u tome da budem baka. Srećno, preslatki ste”, jedan je od komentara.

“Imam 43 i volela bih da rodim još jedno dete. Ti mi daješ nadu da je to apsolutno moguće. Srećna sam zbog tebe”, glaio je drugi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh