Bebe i djeca

LJUDI SKIDAJU KAPU “DJEVOJCI SA KRILIMA”: Izašla iz porodilišta pa snimila kako oblači bebu STOPALIMA!

Komentari su se nizali, a svi pratioci “Djevojke sa krilima” pružaju joj punu podršku i kako kažu “skidaju kapu”.

Dejana Bačko sa bebom - Printscreen/Instagram/devojka_sa_krilima

Nakon što se slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko poznatija kao “Djevojka sa krilima” porodila i na svijet donijela djevojčicu Laru, svakodnevno objavljuje snimke na svojim društvenim mrežama koji prikazuju neizmjernu sreću koju osjeća uz prinovu, piše Espreso.

Ovoga puta osvanuo je video na kom se primijeti kako oblači svoju kćerkicu, ni manje ni više nego stopalima. Sudeći po objavama, Dejana se odlično snalazi u ulozi novopečene majke, a na kraju svakog videa svom novorođenčetu udijeli emotivni poljubac.

Komentari su se nizali, a svi pratioci “Djevojke sa krilima” pružaju joj punu podršku i kako kažu “skidaju kapu”.

Podsjetimo, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima nerijetko dijeli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje tijelo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primjer četkicu za slikanje drži prstima na nogama, a nedavno je izjavila da je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna i zbog toga je presrećna.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh