Lifestyle

Kim Kardašijan ima novu simpatiju: Želim da se to ostvari

Neko nov je privukao pažnju Kim Kardašijan (Kardashian). Rijaliti zvijezda je priznala da ima novu simpatiju tokom pojavljivanja u podkastu Hejli Biber (Hailey).

Na pitanje manekenke ko je njena trenutna simpatija, Kardašijan je odgovorila da njena simpatija ne zna za njena osjećanja.

– Nekako želim da se to ostvari. Ipak, ovih dana više volim privatnost – rekla je Kim i odlučila popiti gutljaj tekile 818 svoje sestre Kendal Džener (Kendall Jenner) umjesto da otkrije njegov identitet.

Kim je posljednji put bila povezana sa Pitom Dejvidsonom (Pete Davidson), s kojim je počela da izlazi 2021. Romansa je uslijedila nekoliko mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Kanjea Vesta (Kanye West) nakon šest godina braka. Ipak, veza para nije dočekala prvu godišnjicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh