Lifestyle

Neno Murić nastupa u Labirintu

U srijedu, 7. jula, na terasi restorana “Labirint” u Mostaru publiku očekuje koncert Nene Murića. Poboljšanjem epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini stvoreni su uslovi za veća okupljanja na otvorenom prostoru, pa je menadžment grupacije Oslobođenje odlučio organizirati ovaj muzički događaj kao poklon svim Mostarcima.

Neno Murić - PR / Haber.ba

Tako će u ugodnom ambijentu, sa pogledom na Stari most, Neno Murić i njegov bend prirediti publici dvosatni muzički spektakl.

– Mostar i Hercegovina su biser domaćeg turizma, a Stari most, planetarno poznata turistička atrakcija. Kada smo razmišljali čiju turističku ponudu ovog ljeta u BiH podržati jednim koncertom odlučili smo da to bude Mostar. O Kanal je u Hercegovini domaći, jer tu imamo najvjerniju publiku i najveću gledanost naših emisija. Ovaj mali koncert Nene Murića je poklon svim Mostarcima, posebno gledateljima O Kanala, i vjerujem da će Neno, prijatelj naše kuće, sa svojim bendom u ugodnom ambijentu restorana Labirint napraviti dobru atmosferu, te da će posjetitelji uživati u muzici, rekao je Almir Šećkanović, direktor O Kanala.

Neno Murić je ljetnu turneju počeo nedavnim nastupom u Nikšiću, koji je, kako kaže, bio sjajna uvertira za koncerte koji slijede. Posebno se raduje koncertu u Mostaru.

– Beskonačno sam sretan što ponovo nastupamo. Ništa se ne može mjeriti s energijom koju na koncertima razmijenim sa svojom publikom. Već godinama uspješno sarađujem sa ekipom O Kanala i Oslobođenja, a ideja o solističkom koncertu me oduševila. Posebno me obradovala činjenica da će koncert biti organizovan u predivnom Mostaru. Moj bend i ja smo spremni da napravimo spektakl! Volio bih da se ljudi opuste i uživaju uz pjesme koje ćemo izvesti na koncertu, govori Neno Murić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh