BIZnews

Na mjestu nekadašnjeg drive-in McDonald’sa u Sarajevu otvara se restoran bh. brenda

Planira zaposliti 88 novih radnika, a već sada broji 17 zaposlenih članova tima

Bosna i Hercegovina uskoro dobija novog igrača na polju ugostiteljstva – BASH, domaći brend sa međunarodnim standardima, koji će otvoriti svoja vrata početkom ljeta na nekoliko atraktivnih lokacija u Sarajevu. Restorani BASH će ponuditi inovativan koncept brze usluge, fokusirajući se na vrhunsku kvalitetu proizvoda, prenosi Raport.

Na lokaciji Radon Plaze, otvara se drive thru koncept dok se u SCC centru, u nastavku Food Courta, otvara indoor koncept sa modernim i ugodnim ambijentom, fokusirajući se na kvalitetu usluge i proizvoda. U planu je skoro otvaranje i trećeg objekta.

U sklopu svoje ekspanzije, BASH planira zaposliti 88 novih radnika, a već sada broji 17 zaposlenih članova tima.

Priča o BASH-u počinje kao vizija mladih bosanskohercegovačkih poduzetnika, sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim kompanijama, koji su željeli stvoriti domaći brend prepoznatljiv po svjetskim standardima kvalitete i usluge. Inspiracija dolazi iz bogatog iskustva u ugostitelstvu i želje da se domaćoj javnosti ponudi nešto što nedostaje tržištu.

– Porodice će u BASH-u pronaći posebno osmišljen meni za djecu, kao i kutak za igru, i sigurna sam da ćemo postati omiljeno mjesto za druženje i uživanje u ukusnoj hrani. Sa ponosom ističemo naš slogan ‘BASH, svjetski a naš!’ koji simbolizira našu predanost postizanju svjetskih standarda, uz istovremeno očuvanje najboljeg što naša jedinstvena filozofija nudi – kaže Leila Šeta, ispred marketing tima BASH-a,piše Depo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh