Aktuelno

Ford kupcima isporučio vozila sa različitim farovima

Kupci Ford Super Duty pikapa vjerovatno su se više začudili nego što su zaista bili ljuti kada su vidjeli šta im je isporučeno.

Ford Super Duty - biznis.ba

Nedavno, Instagram nalog SDTruckGuys podijelio je fotografiju na kojoj se vidi Super Duty sa različitim prednjim farovima. Na prvi pogled, razlika se i ne primjeti, pogotovo kada pikap ne radi. Međutim, kada se malo bolje pogleda, vidi se da nešto nije u redu.

“Strašno je kako neko može da zabrlja kod ovako proste stvari. Ko zna šta još ne valja na automobilu. Ali, tako je sa svim što se kupuje danas”, rekao je kupac jednog Super Duty modela za specijalizovani sajt The Drive.

Iz kompanije su mu rekli da će popraviti to, naravno, o svom trošku, ali samo dva dana kasnije javio se još jedan korisnik Instagrama, podijelivši fotografiju Super Duty modela na kojima takođe farovi nisu isti, a razlika među njima je mnogo veća nego u prvom slučaju.

Mada biste pomislili da se ovo ne dešava tako često, zapravo smo prije samo nekoliko mjeseci mogli da čujemo za sličan problem, ponovo kod Forda. Pojavio se tada Mustang koji je imao potpuno različita prednja sedišta.

Da ne bude da je samo Ford dežurni krivac, ovakve situacije desile su se i kod kupaca Tesla Modela X i Nissa Frontiera. Takve stvari se jednostavno događaju, ljudske greške su sastavni dio posla (a možda je i neko malo “uhvatio krivinu”, pa je stavio prvo što mu je došlo pod ruku). Svejedno je zanimljivo kada ih uočimo, piše Biznis.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh