Aktuelno

Banjalučki polumaraton: Osjetite dobre vibracije grada na Vrbasu

“Ovog proljeća trčim Banjaluku” – startna poruka ispisana na beogradskim bilbordima u aprilu ima samo jedan cilj – hiljade srećnih i zdravih trkačica i trkača koji osvajaju najbrže i najbolje kilometre u gradu na Vrbasu.
Ma, i ako nikada niste potrčali, dobrodošli na “Vivia Run&More Weekend” festival. Rok za prijave je 28. april, a družićemo se prvog majskog vikenda, zaključno s Danom pobjede. Centralni događaj je RMC Banjaluka Half Marathon.

Plus RMC 10k by Metromedia, G-Drive 5k Team Run, Intersport School Run, MyBook Color Fun Run i Tropic Bambini Maraton.

– Sve generacije, svi jezici i akcenti, svaka tužna priča napaćenog nožnog nokta. Ravnica. Depresivna u jesen. Uspavana u zimu. Idealna u proljeće. Za ona početnička dva kilometra. Da ne moraju uvijek biti najteža. I za više ciljeve. Polumaratonska trasa, duga 21 km takmičare vodi kroz kiseonikom bogate aleje i parkove, zaštićene od sunca, do tvrđave Kastel na obali Vrbasa. Posjeduje zvaničan sertifikat AIMSA-a, poručili su organizatori.

Pored medalje, učesnike polumaratonske trke u startnom paketu očekuje majica, trkački broj, izotonik, karte za koncerte na tvrđavi, pivo, pokloni sponzora… sve to upakovano u posebno brendiranu multifunkcionalnu kutiju.
Inspiracija za ovogodišnju medalju su simboli Banjaluke – tvrđava Kastel i rijeka Vrbas. Za podjelu startnih paketa, obezbjeđivanja staze, pripreme okrepnih srtanica i dodjele medalja spremni su vrijedni volonteri.

– Povedite i navijače! Osjetite dobre vibracije Banjaluke, dobro se zabavite i ne zaboravite – pobjeda kod nas ima različite dimenzije. Mi ne slavimo samo one koji prvi prođu kroz cilj. Naša pobjeda je svaki učesnik i svaki osvojeni kilometar zdravlja, poruka je organizatora.

Za ples do svitanja uz odličnu muziku, banjalučki Nektar i ćevap svih ćevapa, čekirana je tvrđava u centru grada s pogledom na nebo i Vrbas. Kastel će prodrmati kontroverzni, urbani tandem iz Zagreba – Nipple People.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh