Aktuelno

Uspjeh najmlađih karatista Bjelopoljca na velikom turniru u Sarajevu

Proteklog vikenda održan je Top ten i Grand prix 2022 – turnir u karate u Gradu Sarajevu. Veliki sportski događaj i ovog puta okupio je svjetsku elitu karate sporta. Uz izvrstan ambijent gledaoci su imali priliku vidjeti najbolje borce u ovoj plemenitoj vještini. Drugog dana takmičenja okupio je preko 75 klubova i blizu 960 takmičara iz osam država regije.

Karate klub Bjelopoljac nastupio je na ovom turniru sa osam najmlađih takmičara, osvojivši četiri medalje u kategorijama – kate pojedinačno i ekipno.

– Čestitke našim najmlađim takmičarima na uspjehu, s obzirom na veliku konkurenciju u svim kategorijama. Veoma smo ponosni na ovaj uspjeh. Hvala našem generalnom sponzoru kompaniji ZASA i direktoru Almiru Zlomužici na podršci. Već narednog vikenda očekuje nas 18. Ulcinj open 2022 – Međunarodni turnir u Crnoj Gori, koji okuplja oko 1000 takmičara iz 12 država Evrope, rekao e prvi čovjek kluba Adnan Pajić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh