Aktuelno

Sjajan dan za KK Semih: Oko 200 učesnika na karate seminaru

Četvrti Međunarodni seminar, u organizciji Karate kluba Semih iz Mostara, održan je u dvorani Osnovne škole Gnojnice. Karatisti su imali priliku učiti Kihon, Kata Kumite, Jiu-jitsu i Aikido samoodbranu, a instruktori su bili Nikola Džimi Živković (crni pojas – 9. dan), Sanel Kladušak (crni pojas – 5. dan), Eldin Džulić (crni pojas – 5. dan), Denis Brdarević (crni pojas – 5. dan), Uroš Džigerović (crni pojas – 3. dan) i Novak Cvijanović (crni pojas – 2. Dan).

Seminaru je prisustvovalo 200 polaznika iz nekoliko klubova: Karate klub SEMIH Mostar, Karate klub Rei Zenica, KBS Modriča i Sportsko društvo Reflex Mostar.

– Zahvaljujemo sponzorima koji su nam pomogli pri realizaciji i organizaciji seinara – Eol Petrol, Hercegovina promet, Dema S, Commerce Engineering, ZASA i Middle Point. Zahvaljujemo i Sportskom savezu Grada Mostara, a posebno roditeljima naše djece. Hvala na povjerenju koje su nam ukazali kada su upisali djecu u naš klub. Potrudit ćemo se da i u budućnosti organizujemo ovakve i slične događaje kako bi naša djeca još više napredovala i usavršila svoje vještine, rekao je predsjednik KK Semih, Sanel Kladušak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh