Aktuelno

Veliki uspjeh Karate kluba Bjelopoljac na 42. Kupu Oslobođenja Podgorice

U nedjelju je održan 42. Kup Oslobođenja Podgorice – veliki međunarodni turnir u karateu. Nastupilo 810 takmičara iz 45 klubova i devet država regiona. Karate klub Bjelopoljac nastupio je sa 15 takmičara i u ukupnom plasmanu osvojio 23 medalje u borbama i katama.

– Možemo reći da je ovo samo jedan u nizu uspjeha našeg kluba na međunarodnim takmičenjima. Još jednom su dokazali da im je mjesto među najboljim kad je u pitanju karate sport, rekao je prvi čovjek kluba Adnan Pajić.

Osvrnuo se i na probleme sa kojim se suočava u svom radu.

– Ono što klubu nedostaje su vlastite prostorije za treninge takmičara i djece. Ovim putem apelujemo na nadležne da se pitanje riješi, kako bi djeca imala dostojanstvene uslove za rad i pravljenje jos boljih rezultata. Dostojanstveno predstavljamo Grad Mostar i državu Bosnu i Hercegovinu, dodao je Pajić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh