Aktuelno

Bundalo prijeti Dodiku nakon psovanja majke: Kada ga sretnem…

Perica Bundalo, zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske kome je Milorad Dodik jučer opsovao majku na političkom skupu, oglasio se tim povodom.

“Neshvatljivo je i za mene šokantno da najutjecajnija politička ličnost, član Predsjedništva BiH i predsjednik najveće političke partije u Republici Srpskoj, Milorad Dodik, na stranačkom sastanku psuje majku poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske. On je pri tome jasno kazao da se vulgarna psovka, uz pominjanje majke, odnosi na mene, izgovorivši moje ime i prezime”, rekao je Bundalo.

Prema njegovim riječima, razlog je Budalov politički stav o problemima u Bosanskoj Dubici, gdje inače živi, izazvanim podjelama u Dodikovoj partiji, odnosno SNSD-u.

Bundalo kaže da Dodikov istup smatram uvredljivim, a u političkom smislu nečuvenim u našoj demokratskoj praksi, gdje drugo i drugačije mišljenje, iskazano skladu sa moralnim normama, nailazi na brutalnu reakciju.

“Ne želim koristiti političku scenu niti medijski prostor za poruke Dodiku niti planiram ovim putem da odgovaram. Kada Milorada Dodika sretnem, prvom prilikom ću mu u lice, lično, bez kamera i govornice, reći šta o tome mislim!”, ističe Bundalo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh