Estrada

PREKINUTA EMISIJA: Maja ULETELA – borba između Cara i Janjuša: “Ti si LJUBOMORAN na mene” – izbio HAOS

Trougao se širi.

Maja Marinković upala je u radio-emisiju koju vode i uređuju Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš.

– Jedno se priča, drugo misli. Drago mi je da se sve vidi. On sa mnom provodi 24 časa. Janjuše ti nemoj da mi postavljaš subjektivna pitanja jer si na mestu voditelja – govorila je Maja.

– U čemu sam subjektivan? – upitao je Janjuš.

– Ti ga pitaš da li je normalan i šta njegova porodica misli, ti si ljubomoran. Ljubomoran si što su moje emocije prema tebi prestaje i što volim ovog čoveka. Videli smo njegovu šalu sa mnom. Ja iz svakog odnosa pamtim lepo – govorila je Maja.

– Izgledalo je kao da si srećna – dodao je Osman.

– Ja sam voditelj da znaš. Kad se završi imamo odnos kakav imamo – poručio je Janjušević.

– Onda budi objektivan – dodala je Maja.

– Filipe, rekao si da si pobegao od Aleksnadre jer misliš da si se zaljubio. Da li je moguće da zavoliš jednu devojku, pa godinu dana posle raskida ponovo zavoliš? – pitao je Osman.

– Počelo je da liči na ono od prošle godine… Naš odnos je bio kratak, možda 15 dana. Ja sam posle sam tek shvatio da sam stvarno voleo Dalilu. Ja Dejanu nisma hteo da napravim nešto loše, bilo mi je krivo što se desilo da čoveku opet isto uradim. Malo je do emocije sa Aleksandrom, malo mislim da je folirant i da se neke stvari kod nje vide otkako nije sa mnom. Ona je folirant i to ne vredi ništa.

– Ima i toga iz prošlosti – govorio je Car.

– Njega su ljudi manje osudili za Aleksandru nego za Maju – dodao je Janjuš.

– Ja kad vidim da on radi neke stvari, naravno da mi to smeta jer ja njega volim – zaključila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh