Film i TV

ALEKS KLIJENT KOD STRANACA: Pojavio se snimak gdje se dogovara sa njima na turskom, dok je Dejan čeka

Postaje zvijezda jutjuba.

ALEKS KLIJENT KOD STRANACA: Pojavio se snimak gdje se dogovara sa njima na turskom, dok je Dejan čeka

Aleksandra Nikolić je po uzoru na svog dečka Dejana Dragojevića otvorila kanal na jutjubu gdje kači svoje svakodnevne aktivnosti. Često je njen istruktor Dejan sa njom na snimcima, koji joj je ujedno i instruktor jer je već ranije sa svojom suprugom Dalilom Dragojević snimao na zajedničkom kanalu, piše Novi.

Ovoga puta, Aleks je podelila snimak svog dana, odnosno pripremi za proslavu šest mjeseci veze sa Dejanom, a u jednom dijelu pokazuje da je klijent jednog frizerskog salona u kom raade turski državljani koje je predstavila i sa kojima komunicira na turskom u jednom momentu.

Pogledajte kako je izgledao njen dan i sređivanje kod Džengiza iz Istanbula OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh