Estrada

“NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE” – KARLEUŠA U OČI RAZVODA PRONAŠLA PISMO: Ne dolazi sebi, evo piše u pismu

Glasine koje odavno kruže, da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, dobile su i zvaničnu potvrdu.

Jelena Karleusa i Dusko-Tosic - Objektiv.rs

Pjevačica je prije par dana objavila da se razvodi od svog supruga fudbalera Duška Tošića nakon 14 godina braka. Nakon saopštenja, sa svojim mezimicama Atinom i Nikom otputovala je na odmor.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu, navela je Karleuša u svom saopštenju na Instagramu.

Međutim, kako god izgledalo na Instagramu, Jelena nije ovo lako podnijela. Uoči 5. jula, kada je i zvanično priznala da njena bračna priča ni ovog puta nije uspjela, JK je u rukama držala pismo koje joj je davalo nevjerovatnu snagu.

-Mama moja, ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe!, poruka je trinaestogodišnje Atine upućene voljenoj majci. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh