Region

MARIJANE IZ VELIKOG BRATA I DALJE NEMA: Njena sestra otkiva NOVE POTRESNE detalje o njoj

Naime, Maja je otkrila neke druge stvari o Marijani i ispričala kakva je, zapravo, bila.

Marijana - pixsell

Marijana Seifert je nestala 27. aprila i od tada nakon mnogo pretraga i dalje nema ni traga ni glasa od nje, a sada se oglasila njena sestra.

Naime, Maja je otkrila neke druge stvari o Marijani i ispričala kakva je, zapravo, bila.

– Ona se na napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije željela da pokaže koliko je iznutra krhka i nježna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su i te kako uticali na njen život. Svima je željela da ugodi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da našteti. Ali, šta god da je radila, njena su joj djeca uvijek bila na prvom mjestu – otkrila je Maja i dodala da policija i dalje radi na slučaju.

– Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvijek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželjela. Roditelji su potpuno slomljeni i izuzetno teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću… – dodaje ona.

– Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo – rekla je Maja kroz suze.

Podsjetimo, Marijana ima dvoje djece. Iz prvog braka ima kćerku, a iz braka s Karlom ima sina starog nešto više od godinu dana. Do sada jedino što je policija za sada pronašla, i to prvog dana potrage kod zagrebačkog Mosta mladosti, u naselju u kojem žive Marijana i njen suprug, jesu njene lične stvari, dokumenta i mobilni. Novih informacija o nestaloj nema, a policija i dalje intenzivno traga. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh