Luda planeta

Šok scena u Punitovcima: Seljak i KRMAČA snimljeni usred noći, ljudi ne vjeruju šta se dešava

Čovjek je zajahao životinju koja ga je uredno ostavila u dvorište.

Seljak i KRMAČA - Facebook

Prizor iz Slavonije koji se ne viđa baš svaki dan vrlo brzo je postao viralan kada je dospio na Fejsbuk stranicu “Uživo sa slavonskih prometnica”.

“Princ u Punitovcima” naslov je videa na kojem se vidi ni manje ni više nego muškarac koji jaše krmaču. Izgleda da se gospodin vraća umoran (ili možda pijan) kući u večernjim satima jer ga je krmača uredno dopremila u dvorište.

Video je vrlo brzo prikupio hiljade lajkova i stotine urnebesnih komentara.

“Poskupjelo gorivo”, “Treba kući nakon aftera…”, “Princ na bijeloj krmači…”, “Ne samo da ga možeš voziti nego ga kada to dosadi možeš i pojesti”, “Pun pogodak…jeftiniji od dizela”, samo su neki od komentara, prenosi Večernji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh