BiH

Udruženje Pomozi.ba akcijom “Ramazan 2022”, osiguralo prehrambene pakete i iftare

Miris iftarskih somuna se proširio Hercegovinom u sklopu akcije „Ramazan 2022“ Udruženja „Pomozi.ba“, koje je postavilo za cilj podjelu 20.000 iftarskih somuna i 500 prehrambenih paketa i u najudaljenijim krajevima Hercegovine u toku mjeseca Ramazana. Vrijedne ruke naših volontera, partnerskih organizacija i pekara iz Mostara, Konjica, Jablanice, Prozora i drugih mjesta svako popodne pripreme, spakuju i podjele skoro 700 iftarskih somuna za hercegovačke postače.

„Pomozi.ba“ / PR -haber.ba

Pored toga, najugroženijim socijalnim kategorijama s područja cijele Hercegovine uručuju su i prehrambeni paketi s osnovnim životnim namirnicama, sve kako bismo našim korisnicima olakšali pripremu obroka, iftara, a nekima i bezbrižan doček bajramskih praznika. Kako je ramazan mjesec milosti i međusobnog pomaganja, bitno je naglasiti da pakete dijelimo i svim građanima u potrebi, bez obzira na vjeru, naciju, porijeklo, etničku i drugu pripadnost.

„Pomozi.ba“ / PR -Haber.ba

somuni / PR – Haber.ba

Ukupna vrijednost ramazanskih paketa koji će se podijeliti u Hercegovini u sklopu ove akcije prelazi vrijednost od 40.000 konvertibilnih maraka, prikupljenih vašim velikodušnim donacijama i donacijama naših vjernih partnera. Ukoliko želite da budete dio ramazanske priče u sklopu projekta „Ramazan 2022“ Udruženja „Pomozi.ba“, više informacija možete naći na https://pomoziba.org/campaign/496/ramazan-2022.

„Pomozi.ba“ / PR – Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh