Svaštara

ASTROLOZI TVRDE, MERKUR U VODENJAKU TRAJE DO 25.01. Ovo su dva najsretnija znaka, DOBRO SE SPREMITE

Ovaj neobičan položaj planete komunikacije, pomalo će poremetiti naš život, ali na pozitivan način, ističu astrolozi.

Moguće je da ćemo dobiti neke nove uvide i da ćemo život gledati iz nekog drugog ugla.

Horoskop otkriva da ćemo u ovim danima do 25.1., najčešće razmišljati kako da budućnost učinimo svjetlijom, boljom i pozitivnijom.

U ovom periodu dolazi do jačanja razuma nad emocijama. Neke situacije kojima smo ranije pristupali s naglašenim emocijama i impulzivno, sada možemo gledati s racionalnije strane.

Ovo će nam itekako značiti u procesu donošenja odluka, vidjet ćete ljude i situacije onakvima kakvi zaista jesu.

Negativna strana ovog aspekta je to da ćemo često zanemariti emocije drugih ljudi, zaboraviti koliko je važno obuti “tuđe cipele” i razumjeti tajne srca bliske osobe. Birajte riječi i radite na razvijanju empatije.

Na polju karijere, Merkur u Vodenjaku je povoljan jer ćemo imati hrabrosti predstaviti svoje ideje i to na potpuno realan i racionalan način.

Moguće je da ćete odbaciti ono za šta smatrate da više ne funkcionira, a da ćete otvoriti prostor za određene inovacije koje mogu unaprijediti karijeru.

Jedna od bitnijih stvari je što ćete osluškivati svoje potrebe pa onda kada je potreban odmor i opuštanje, to ćete zaista i napraviti.

Ne bježite od diskusije tijekom ovog perioda, vaša mišljenja o raznim temama bit će obojena snažno potkrijepljenim činjenicama. Uživat ćete u razgovorima koji potiču na razmišljanje.

Dobro ćete se snaći u svakoj situaciji, čak i u onoj koja će zahtijevati prilagodbu.

Merkur će vam pomoći da razmislite o planovima za karijeru koji mogu poprimiti divan oblik i povoljno se odraziti na budućnost.

Radit ćete vrlo brzo i fokusirano, vaša sposobnost zapažanja će se povećati, tako da vam ništa neće nedostajati.

Zračni znakovi, Vodenjak, Blizanci i Vaga, mogu imati najviše koristi od utjecaja Merkura u Vodenjaku.

Prodorniji i uspješniji bit će oni rođeni u znaku Bika, Lava i Škorpiona.

Napustit ćete sve pretpostavke o drugima, bit će vam puno lakše povezati se s bilo kim, čak i ako je potpuno drugačiji od vas.

U stvari, najviše ćete željeti biti u društvu neobičnih ljudi, proširiti vidike i poznanstva.

Pokušajte manifestirati tu progresivnu energiju Vodenjaka tijekom siječnja kako biste poboljšali svoj status i financijsku situaciju.

Ne opterećujte se drugima, radije se fokusirajte na sebe i svoje želje i potencijale.

Unutar vas skriveni su brojni talenti, iskoristite ih na najbolji način do 25.1.!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh