Estrada

CECA PRVI PUT U ‘ZVEZDAMA GRANDA’ SPOMENULA KARLEUŠU! Žiri u šoku kada je OVO PITALA, izraz lica Đorđa Davida rekao sve!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović prvi put je u takmičenju “Zvezde Granda” spomenula Jelenu Karleušu sa kojom godinama nije u dobrim odnosima.

Ceca Raznatoviić - Screenshot

Naime, Ceca je nakon nastupa takmičerke Šejle Hajdur pitala da li je to ista ona koja je pjevala pjesmu Jelene Karleuše.

Članovi žirija iznenadili su kada je Ceca spomenula rivalku, a Đorđe David se posebno izbezumio, što se vidi i po njegovom izrazu lica.

– Izvinjavam se, da li je to Šejla koja je pjevala pjesmu od Karleuše? To je ona – pitala je Ražnatovićeva, a Šejlin mentor, Marija Šerifović odmah je odgovorila.

– Jeste – kratko je poručila pjevačica.

Takmičarka Šejla Hujdur dobila je četiri glasa, od kojih je jedan bio od Ražnatovićeve. Žiri nije bio zadovoljan njenim izvođenjem, a Ceca se prisjetila Šejlinog nastupa u prvom krugu.

Đorđe se na te riječi zabezeknuo. On se prvo izbečio, gledao u jednu, pa u drugu stranu i vrtio na stolici. Tokom Cecinog daljeg izlaganja, nerpekidno je gestikulirao.

– Jeste – odgovorila je Marija Šerifović, Šejlina mentorka.

– Ludilo je otpjevala, ja nju pamtim. Pjevala si i “Ceo svet je moj”, ti si raznijela studio, mislim da si sjajan pjevač ne znam šta ti se sada desilo – rekla je Ceca, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh