Film i TV

ŠOK U EMISIJI ZVEZDE GRANDA! MILI LUPA STAKLENU ČAŠU O GLAVU: Marija i Ceca izbezumljne, evo šta se desilo – staklo svuda

Niko nije očekivao da će se član žirija usuditi na ovakav potez.

Mili - Screenshot

U najavi za novu epizodu emisije “Zvezda Granda” koja će biti emitovana u subotu u 21 sat na TV Prva, prikazana je jedna pomalo uznemirujuća scena u kojoj Aleksandar Milić Mili razbija sebi čašu o glavu, prenosi Espreso.

Na samom početku najave, možemo vidjeti Milija koji uzima staklenu času, lupa je sebi o glavu, a ona u komadićima pada na pod.

U najavi su prikazane i druge scene iz predstojeće epizode – kratka rasprava Marije Šerifović i Svetlane Cece Ražnatović, ali i komentari drugih članova žirija na aktuelne kandidate.

Najavu možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh