BiH

Fadil Novalić se susreo s Edinom Vranjem: Ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina

Ovo je samo početak borbe za heroje koji su nepravedno privedeni, naveo je Novalić

Vranj i Novalić - Avaz

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić sastao se danas sa Edinom Vranjem, bivšim visokim dužnosnikom Federalne uprave policije, koji je prije nekoliko dana pušten na slobodu iz pritvora u Srbiji.

– Neizmjerno sam sretan što je naš heroj Edin Vranj konačno u svojoj domovini. Edine, ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina. Drago mi je što sam bio u mogućnosti da pomognem insanu kao što si ti. Znaj da ti uvijek stojim na raspolaganju – naveo je Novalić u opisu zajedničke fotografije s Vranjom koju je objavio na svom Facebooku.

– Ovo je samo početak borbe za heroje koji su nepravedno privedeni. Ali to je borba u kojoj ćemo pobijediti, jer imamo gazije kao što je Edin Vranj na našoj strani – dosao je Novalić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh