Estrada

BUKTI RAT U ‘ZVEZDAMA GRANDA’! Ani Bekuti pukao film, pa nastao HAOS – Đorđe David ne može da joj oprosti OVO

Isplivala pozadina sukoba!

Ana Bekuta - Blic.rs

Između Ane Bekute i Đorđa Davida, članova žirija “Zvezda Granda”, navodno vlada velika netrpeljivost.

Ana ga potpuno ignoriše, čak ni pogled neće da uputi ka Đorđu, a ni on ne namjerava da sa njom izgladi konflikt od prošle sezone kada mu je rekla da lupeta, da priča gluposti, te da zaveže, piše “Skandal“.

– Ana je prošle sezone poludjela jer je bila ubijeđena da Đorđe sabotira jednog kandidata iz njene ekipe – započinje izvor za pomenuti list i dodaje:

– Na jednom snimanju joj je pukao film, pa mu je svašta rekla! I da davi, da lupa gluposti, da pod hitno zaveže… Od tada datira njihov sukob, međutim, nakon toga nije bilo više ni teških riječi, ni uvreda, samo su zahladnjeli odnose i gledaju da uopšte ne komuniciraju. Baš se ignorišu, Đorđu ne pada na pamet da joj se obrati jer ne može da joj pređe preko toga što je htjela da ga ućutka kao da je on neki balavac, a ona se pravi kao da on i ne postoji – završava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh