Estrada

OVO JE VILA MONIKE HORVAT U HRVATSKOJ: Pokazala gdje živi nakon Zadruge, ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST NJENOG DOMA

Monika Horvat boravila je u “Zadruzi” punih osam mjeseci, a nekoliko dana nakon izbacivanja provela je u Beogradu, gdje je obilazila popularne beogradske restorane i šetališta, a potom se sa sestrom i majkom, koje su došle po nju, uputila u Hrvatsku.

Monika Horvat - Screenshot

Ona je jedva dočekala da stigne u rodnu Crikvenicu, gdje je odmah pala u zagrljaj svom ocu, a prvi susret poslije osam mjeseci ekranizovala je i podijelila sa pratiocima na Instagramu.

Monika je tom prilikom pokazala i kako joj izgleda raskošna porodična kuća na hrvatskom primorju, što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Njeni pratioci ostali su očarani kako eksterijerom, tako i enterijerom Monikine kuće – “na prvu” ih je osvojio ogroman, svijetli dnevni boravak u kom se, očekivano, “Zadruga” neprestano prati, kao i trpezarija koja je najčešće mjesto okupljanja Horvatovih.

Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, koje je Moniki veoma nedostajalo, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je otišla u svoju djevojačku sobu, koja je takođe bila tip-top sređena.

Prostrani krevet zauzima središnji dio njene sobe, a posebno mjesto zauzima stočić za šminkanje. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste to što se gotovo u svakom ćošku Monikine kuće nalazi bar po nekoliko flaša šampanjca, te im pića za slavlje povodom njenog povratka definitivno neće manjkati, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh