Svaštara

Ljubavna astro analiza za septembar – Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica.

ljubav - Vecernji.hr

Rak: Vaš odnos sa partnerom bi mogao postati ugodniji ako budete poštovali neke zahtjeve koje vam partner bude iznio. Budite spremni malo da se žrtvujete ako je to potrebno. Tokom septembra romantika bi mogla biti jako niska, što neće biti dobro za vašu vezu.

Slobodni Rakovi koji su u potrazi za partnerom bi mogli imati nekoliko jako lijepih prilika za upoznavanje. Bračni život bit će pun predanosti i senzualnosti. Parovi će se pobrinuti da njihov bračni život nesmetano napreduje. Imaćete podršku svog partnera u svemu što budete radili.

Upravo zbog toga bi bilo dobro da pokažete više razumijevanja za svog partnera i pružite mupo trebnu pažnju.

Lav: U ovom mjesecu Lavovi će imati mnogo prilika za uživanje. Druga polovina mjeseca bi mogla biti jako emotivna, a svi će biti očaraniu vašom magnetnom privlačnošću i šarmom.

Odnos sa partnerom bi mogao biti jako dobar, ali morate obratiti pažnju na svoje riječi jer ponekad znate reći ono što ne mislite. Oni Lavovi koji su u braku će osjetiti mir i harmoniju, a njihov bračni život će biti ugodan i srećan. Slobodni Lavovi će biti jako entuzijastični u ostvarivanju ljubavnih veza.

Svojim nevjerovatnim šarmom će biti u stanju privući skoro svaku osobu suprotnog pola. Slušajte svoj unutrašnji glas jer bi vas on mogao odvesti do prave osobe.

Djevica: Početkom mjeseca bi se mogli javiti neki problemi u vezi. Ne dozvolite da sitna neslaganja utiču na vaš odnos sa partnerom i na vašu vezu.

Uložite što više truda kako biste održali lijep odnos sa svojim partnerom, ako je potrebno, malo se i žrtvujete za dobrobit veze. Oni koji su ubraku će imati jako lijep odnos sa partnerom. Uživaćete u vremenu provedenom sa partnerom i neće biti prostora za žalbe i nesuglasice.

Slobodne Djevice će moći upoznati jako zanimljive ljude, ako pokažu samopouzdanje i ako se ne budu plašili da naprave prvi korak. Posebno povoljan period će biti sredina mjeseca. Prije nego što se odlučite započeti neku vezu, dobro razmislite da li ste spremni da se vežete i šta očekujete od te veze, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh