Film i TV

“KAD SAM ČULA DIJAGNOZU PALA SAM U NESVIJEST”: Sanja Marinković iskreno o gubitku oca i borbi za život

Tu prazninu ni sa čim ne može da popuni.

Sanja Marinković - Screenshot

Voditeljka i autorka jedne od najgledanijih emisija Sanja Marinković još jednom se teška srca osvrnula na veliki gubitak, koji ju je zadesio krajem prošle godine. Otac, koji je uvijek bio tu za nju i brata i pružao im veliku podršku u svemu, preminuo je krajem prošle godine poslije kraće, ali teške bolesti.

Kako je istakla kao gošća u jednoj emisiji nema kojoj klinici nisu pisali, ali lijeka nažalost nije bilo. Ova rana je i dalje boli, a kako kaže, nikad neće zarasti i to mjesto u njenom srcu niko neće moći da popuni.

– Postoje rane koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata, ali ne želim time da obilježim ovaj intervju… To mjesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvijek teško da pričam o tome, jer to se desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvijest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva mjeseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan… – ispričala je Sanja.

– Moj tata je uvijek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvijek je tata bio tu. Ne postoji klinika kojoj nismo posali, pare nisu bile problem, ali nažalost, lijeka nije bilo – zaključila je Marinkovićeva, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh