Svaštara

Ljepota nema nikakve veze sa zavođenjem: Privucite pažnju muškarca uz 5 pravila ženstvenosti

Opšteprihvaćeno je da muškarce privlače lijepe žene. To jeste dijelom i istina, ali u suštini, ljepota nema nikakve veze sa privlačnosti.

Sreća - Net.hr

Stvar je u ženstvenosti koja dolazi od unutrašnjeg a ne vanjskog stanja. To je nešto što žena nosi u sebi. Takve žene jako lako privlače pripadnike suprotnog pola. Pored njih se osjećaju ugodno i vole razgovarati sa njima. Često se pitamo da li je moguće razviti ženstvenost ili je to urođeno.

Neki psiholozi su sigurni da u sebi možete njegovati osjećaj ženstvenosti, pa čak ga i dovesti do savršenstva. Da biste to učinili, samo trebate slijediti brojna pravila, od kojih ćemo neka predstaviti u nastavku. 1. Graciozan hod; Naučite kontrolisati svoj hod. Držite glavu uspravno, stav držite ravno.

Usput, nemojte previše mahati rukama – sa strane to izgleda pomalo čudno. Nemojte se gegati kad hodate i pazite na svoj hod. 2. Usporite; Ne žurite. Organizujte svoje vrijeme tako da ne morate bezglavo trčati i gurati sve koji vam se nađu na putu kako biste stigli na vrijeme.

Vjerujte mi, ništa negativno ne utječe na sliku žene kao takva frka oko ničega. 3. Vodite računa o izgledu; Odjeća i vanjski izgled su jako važne stvari koje utiču na cjelokupan ženski izgled. Nosite atraktivnu odjeću, dajte prednost klasičnom stilu, haljinama, suknjama, niskim potpeticama.

Muškarci će vas sigurno primjetiti i željeće vas pažljivije pogledati. 4. Zatražite njegovu pomoć; Mali trik – zamolite muškarca za pomoć. Čak i ako je to puka sitnica i obavezno mu se nasmješite i zahvalite na pomoći. Budite sigurni, kad naučite kako pravilno tražiti pomoć, naučit ćete nenametljivo sklapati poznanstva sa muškarcima.

5. Emocije; Uvijek se trudite da budete pozitivni i pokažete svoja pozitivna osjećanja. Iako ih mnoge djevojke spretno skrivaju i potiskuju, sa njima možete lako privući pažnju. Muškarci vole pametne i zanimljive djevojke koje se znaju smijati, šaliti i pokazati zanimanje,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh