Region

SKOČILA KAD JE TETKA IZAŠLA: TRAGIČNA SMRT TINEJDŽERKE KOJU LJEKARI NISU USPJELI DA JE SPASE POSLIJE PADA SA BOLNICE

Život tinejdžerke K. G. (17) iz Gornjeg Katuna kod Varvarina tragično se ugasio u subotu poslije 22 sata, u krugu Opće bolnice Kruševac, gdje je lijepa djevojka skočila iz bolesničke sobe u koju je prethodno primljena zbog teškog pijanstva.

djevojka Srbija - Hayat

U selu gdje je živjela sa bakom, mještani kažu da joj otac živi i radi u inostranstvu, sa majkom K. G. više nije u zajednici. Dodaju da je djevojka bila na jednoj žurci i da je te noći malo više popila.

Poslije prve pomoći u Domu zdravlja u Varvarinu, prevezena je do Opće bolnice u Kruševcu, u pratnji tetke – kaže izvor “Novosti”. – Tetka je izašla iz sobe nakratko, i u trenutku, djevojke više nije bilo.
Pretpostavlja se da je iskočila kroz prozor na drugom spratu. Djevojka je prebačena na intenzivnu negu Hirurškog odjeljenja, ljekari nisu uspjeli da je spase.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh