Estrada

Oglasio se Saša Matić! Šta je rekao o Bubi Corelliju: Trebao da uradi pjesmu sa Jalom i Bubom, a sada ovo izjavio

Pjevač Saša Matić, povodom 20 godina karijere, planirao je da uradi pjesmu sa Jala Bratom i Bubom Koreli…

Sasa Matic-Screenshot-YouTube

Pjevač Saša Matić, povodom 20 godina karijere, planirao je da uradi pjesmu sa Jala Bratom i Bubom Koreli, a budući da je Korelijem bio uhapšen zbog pucnjave u Sarajevu, pjevač je rekao da su obojica pjevača veoma profesionalni i da želi da se što prije riješi cijela situacija.

– Nisam ništa čuo, imao sam tad neku proslavu. Ne znam o čemu se radi. Mislim da je glupo sada to da komentarišem. Kada bude nešto gotovo, svakako ćemo biti na vezi. Oni su profesionalci u svom poslu, što dokazuje njihova velika popularnost, veliki hitovi, koncerti. Svakako želimo brzo razrješenje ove situacije – rekao je Matić.

– Zadovoljstvo bi nam bilo da urade bar jednu numeru za Sašu na novom albumu kojim planira da obilježi 20 godina karijere. Zajedno sa njihovim timom i pokojnim menadžerom Borom Lalevićem radio sam koncert. Oni su ljudi porofesionalci – rekao je Sašin PR menadžer, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh