Estrada

PRAZNIČNA EUFORIJA U ZVEZDAMA GRANDA! Bosanac se KLANJAO kandidatu a Marija jednom OBEĆALA DUET

Nova godina ne može da prođe bez najpopularnijeg takmičenja ”Zvezde Granda” , pa ćete tako u subotu 2. januara biti svedoci spektakularne epizode, koja će opravdati sve razloge zašto nas pratite godinama.

Raspoložen i nasmejan žiri i pozitivna atmosfera preneće dobru enegiju u vaše domove, a najbolja muzička izvođenja nateraće vas da zaigrate.

Kandidati koji će nam pevati u subotu biće i više nego odlični, te ćemo prisustvovati scenama za koje smo mislili da se nikada neće dogoditi.

– Ti si sve ono što ja zagovaram osam, devet godina- rekao je Bosanac jednom od takmičara a zatim ustao, prišao sceni i poklonio mu se.

Jelena Karleuša je takođe bila široke ruke i kandidatu dodelila titulu najveće balkanske zvezde, dok je Marija jedom obećala duet- Ja do sada ovo nikada nikome nisam izgovorila, ali sada ću. Ti ćeš sa mnom pevati duet, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh