Svaštara

Ljubavna astro analiza do 06.12. – Blizancima dolaze lijepi dani, Ovnovima ljubav cvjeta

Blizancima dolaze lijepi dani, Ovnovima ljubav cvjeta

Ljubav - Vipmagazin.ba

Ovan: U danima koji dolaze doći će do poboljšanja u vašem ljubavnom životu. Bićete mnogo otvoreniji prema drugima, pa će i drugi biti otvoreniji prema vama. Ono koji su slobodni će se ponovo odlučiti na izlaske, dok će oni koji su u vezi ili braku pokušati da obnove strasti u svojoj vezi nekom romantičnom večerom.

Bik: Osobe rođene u znaku Bika će biti veoma raspoložene za ljubav i romantiku, ali bi njihov partner mogao da pokaže nezainteresovanost i da bude na blagoj distanci. Samo budite uporni, ne odustajte i vaš partner će na kraju popustiti. Mlađim pripadnicima ovog znaka neće nedostajati zabave i izlazaka.

Oni koji su u vezi će se lakše povezati, dok bi slobodni mogli upoznati nekog posebnog. Blizanci: Dolaze vam veoma lijepi dani u kojima ćete imati priliku da se povežete sa jednom osobom. Vaš društveni život je sve bogatiji iz dana u dan, a vi ćete biti sve srećniji.

Izađite među ljude, uživajte i nikako se ne zatvarajte u kuću. Rak: Željećete što više vremena provoditi sa voljenmo osobom. Biće vam draže da ostanete kod kuće nego da izađete među ljude. Fokusiraćete se na svog partnera i na vašu zajedničku svakodnevnicu.

Lav: Nemojte biti nezadovoljni, nemate razloga za to. Usmjerite svoju snagu na ono što ste do sada postigli u privatnom životu. Potrebno je samo malo strasti i intimnosti i sve će se ponovo vratiti na staro. Djevica: Oni koji su slobodni bi mogli otvoriti jedna nova vrata u svom ljubavnom životu.

Pokušajte samo da ne reagujete na sitne provokacije i sve će biri u najboljem redu. Imajte malo vjere i vaša ljubavna priča će se pretvoriti u bajku. Vaga: Kako ste već neko vrijeme očekivali sve počinje da dolazi na svoje. Nemojte se zatvarati u kuću i izađite među ljude.

Osjećaćete se ugodno i srećno i nećete biti usamljeni. Škorpija: Sada ćete moći analizirati neke događaje iz prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Budite opušteni i iskreni i partner će prihvatiti svaku vašu riječ sa razumjevanjem.

Strijelac: Bićete srećni i zadovoljni jer se u vašu vezu napokon vratio mir. Oni koji su slobodni će rado izlaziti pa bi mogli preko nekog poznanika upoznati novu ljubav. Trudite se da budete opušteni i svoji. Jarac: Vi i vaš partner ćete razumjeti jedno drugo više nego inače i time ćete ojačati povjerenje u vašoj vezi. Razgovaraćete o nekim temama o kojima dugo niste pričali.

Oni koji su slobodni bi mogli sresti nekoga posebnog. Vodolija: Kako vrijeme bude prolazilo primjetićete da se vaš ljubavni život poboljšava. Bićete hrabriji i smjelije ćete prilaziti osobama suprotnog pola. Oni koji su već u vezi će se još više zbližiti sa partnerom.

Ribe: Vaši odnosi sa partnerom će se poboljšati u narednom periodu. Bićete spremni da sve dijelite sa partnerom, a partner će biti mnogo otvoreniji prema vama. Organizujte neko romantično veče samo za vas dvoje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh