Region

Zaklao bivšu ženu, pa sebi prerezao vrat u pokušaju da se ubije

U porodičnoj kući u Galižani nedaleko od Pule u Hrvatskoj večeras oko 18 sati muškarac je usmrtio ženu, nakon čega je i sebi pokušao oduzeti život, saopćila je istarska policija.

policija - Pixsell

Nezvanično se saznaje da je riječ o bivšim supružnicima 50-ih godina. Policija je dojavu dobila od njihove kćerke koja živi u istoj kući.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je ubijena oštrim predmetom dok se muškarac pokušao ubiti nožem, prerezavši si grlo.

Žena je pronađena mrtva u kući, a ubica je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu. Težina povreda još nije poznata, piše “Index“.

– Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Policijski službenici zajedno sa zamjenikom županijskog državnog tužioca provode uviđaj na mjestu događaja – saopćila je glasnogovornica policije Suzana Sokač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh